Motivacijski sastanak s organizacijama civilnog društva, 26.9.2016. godine

26.9. Nova Gradiška

26.9. Nova Gradiška

26. rujna 2016. godine s početkom u 11:00 sati održan je motivacijski sastanak s organizacijama civilnog društva u Novoj Gradiški.

Na sastanku su, osim koordinatorice i asistentice projekta „Civilno društvo za odgovorno upravljanje“ za Brodsko-posavsku županiju, prisustvovali Milorad Jovanov, predstavnik Udruge slijepih Nova Gradiška i Petar Herljević, predstavnik Udruge za prevenciju socijalnopatološkog ponašanja mladih "Prevencija".

Sadržaj motivacijskog sastanaka bila je izrada lokalnih monitoring izvještaja o provedenom istraživanju te predstojeće aktivnosti projekta vezane uz održavanje lokalne stručne platforme u Novoj Gradiški, lokalnog akcijskog plana i Regionalnog foruma.

Održavanje motivacijskih sastanaka s organizacijama civilnoga društva jedna je od aktivnosti koja se održava u sklopu dvogodišnjeg projekta „Civilno društvo za odgovorno upravljanje“ koji se financira sredstvima pomoći Europske Unije iz programa IPA 2011 „Jačanje potpore organizacijama civilnog društva za povećanje transparentnosti i dobrog upravljanja javne uprave u Hrvatskoj“.