Sedmi sastanak nacionalnih partnera na projektu „Civilno društvo za odgovorno upravljanje“.

7.-partnerski-sastanak

7.-partnerski-sastanak

U prostoru nositelja projekta Centra za mir, nenasilje i ljudska prava Osijek na adresi Trg A. Šenoe u Osijeku, 16. rujna 2016. godine održan je sedmi sastanak nacionalnih partnera na projektu IPA 2011 „Civilno društvo za odgovorno upravljanje“.

Sastanku su nazočili partneri iz Informativno pravnog centra iz Slavonskog Broda, Srpskog demokratskog foruma iz Pakraca te nositelj projekta.

Ključna tema sastanka bila je plan aktivnosti za naredno razdoblje provedbe projekta, s posebnim naglaskom na predstojeći Regionalni forum, završnu analizu, zajedničku izjavu kao i izradu lokalnih monitoring izvještaja i lokalnih akcijskih planova.

Nadalje, utvrđeni su termini za dostavu narativnih i financijskih izvještaja voditeljici projekta za mjesec rujan od strane partnerskih organizacija te revizija rezultata provedbe projektnih aktivnosti u proteklom razdoblju.

Zaključno, dogovoren je okvirni termin posljednjeg, osmog sastanka nacionalnih partnera na projektu „Civilno društvo za odgovorno upravljanje“.