Drugi sastanak nacionalnih partnera na projektu IPA 2012

IMG_1533

IMG_1533

Dana 8. travnja 2016. godine održan je 2. sastanak nacionalnih partnera na projektu IPA 2012 „Pravna inkluzija i održiva integracija Roma u Hrvatskoj“.

Sastanak je održan u prostoru IPC-a u Slavonskom Brodu s početkom u 10h te su mu nazočili svi projektni partneri – IPC (Nataša Kovačević, Sanja Bešlić-Kozmus), HILS (Ina Lang), Brodsko-posavska županija (Dubravka Knežević) i Mreža romskih udruga Hrvatske (Nikola Destanović).

Tijekom sastanka partneri su diskutirali o provedenim aktivnostima te o aktivnostima koje slijede u narednom razdoblju. Razgovaralo se o poteškoćama na koje su naišli prilikom provođenja projektnih aktivnosti kao i o načinima rješavanja istih. Istaknuta je važnost pravovremenog slanja izvještaja svih projektnih partnera.

Sastanak je održan u sklopu projekta Pravna inkluzija i održiva integracija Roma u Hrvatskoj“ koji se financira sredstvima pomoći Europske unije iz programa IPA 2012 „Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za osiguravanje djelotvorne provedbe standarda EU u ostvarenju ljudskih prava“ i kojeg sufinancira Ured za udruge Vlade RH.