Motivacijski sastanak s OCD-ovima u Slavonskom Brodu, 06.11.2015.

Dana 6. studenog 2015. koordinatorica projekta „Civilno društvo za odgovorno upravljanje“ za Brodsko-posavsku županiju održala je motivacijski sastanak s predstavnicima organizacija civilnog društva s područja grada Slavonskog Broda na kojem su prisustvovali Ružica Grubišić Bondža, predstavnica Udruge za unaprjeđenje duševnog zdravlja „Vrapčići“ te Vanja Krnić i Dijana Petrović, predstavnici Udruge osoba s invaliditetom „Loco-Moto“.

Na motivacijskom sastanku sa slavonskobrodskim udrugama osoba s invaliditetom koje sudjeluju u monitoringu vrste i opsega stereotipa vezanih uz osobe s invaliditetom, dogovoreno je organiziranje fokus grupa kako bi se dobio veći i reprezentativniji uzorak ispitanika.

Nadalje je dogovoreno  da će voditelji fokus grupa iz obje udruge pripremiti pitanja za svoje članstvo, budući se radi o udrugama koje okupljaju članove različitih vrsta invaliditeta. Na završetku svake fokus grupe sudionici će ispuniti anketne upitnike.

Zbog brojnih tekućih aktivnosti i obaveza obje udruge do kraja tekuće godine, dogovoreno je da se prve fokus grupe održe u mjesecu siječnju 2016. god.