Motivacijski sastanak s organizacijama civilnog društva, 23.9.2016. godine

23.9. Loco-Moto i Vrapčići

23.9. Loco-Moto i Vrapčići

23. rujna 2016. godine s početkom u 11:00 sati u prostorijama udruge Loco-Moto održan je motivacijski sastanak s organizacijama civilnog društva u  u Slavonskom Brodu.

Na sastanku su, osim koordinatorice i asistentice projekta „Civilno društvo za odgovorno upravljanje“ za Brodsko-posavsku županiju, prisustvovale Gordana Mišković i Dijana Petrović, predstavnice udruge Loco-Moto i Ružica Grubišić-Bondža, predstavnica udruge Vrapčići.

Predstavnice udruga su izložile iskustva prilikom aktivnosti prikupljanja anketa i metode analiziranja odgovora na iste u svrhu pisanja lokalnog izvještaja

Također smo najavili održavanje motivacijskog sastanka s lokalnom stručnom platformom grada Slavonskog Broda, izrade lokalnog akcijskog plana i Regionalnog foruma koji će se održati u Osijeku kao predstojeće aktivnosti u sklopu projekta „Civilno društvo za odgovorno upravljanje“.

Održavanje motivacijskih sastanaka s organizacijama civilnoga društva jedna je od aktivnosti koja se održava u sklopu dvogodišnjeg projekta „Civilno društvo za odgovorno upravljanje“ koji se financira sredstvima pomoći Europske Unije iz programa IPA 2011 „Jačanje potpore organizacijama civilnog društva za povećanje transparentnosti i dobrog upravljanja javne uprave u Hrvatskoj“.