Mreža podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela

Izrađen audio-video materijal namijenjen slijepim i slabovidnim osobama te gluhim i nagluhim osobama.

 

 

Youtube

 

U okviru programa „Mreža podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela“ izrađen je audio-video materijal namijenjen slijepim i slabovidnim osobama te gluhim i nagluhim osobama.

Audio-video materijal sadrži informacije o pravima, dostupnosti usluga te kontakt podatke Ženske sobe i 10 partnerskih organizacija (Udruga za podršku žrtvama i svjedocima; Centar za građanske inicijative Poreč; Delfin Zamir; Desa Dubrovnik; Udruga Hera Križevci; Informativno pravni centar - IPC; Ženska grupa Karlovac Korak- Odjel za razvoj i projekte; SOS Virovitica; CESI - Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje

(S.O.S. telefon za žene žrtve nasilja Krapinsko – zagorske županije); Udruga ZvoniMir) koje pružaju besplatnu pomoć i podršku na području 13 županija u Hrvatskoj. Program se provodi uz financijsku podršku Ministarstva pravosuđa i uprave Republike Hrvatske.

 

Ako ste žrtva ili svjedok/svjedokinja kaznenog djela, ne morate sami prolaziti kroz cjelokupni postupak.

Mi smo ovdje za Vas!

 

Ovaj audio-video materijal izrađen je uz financijsku podršku Ministarstva pravosuđa i uprave Republike Hrvatske. Sadržaj ovog audio-video materijala isključiva je odgovornost Ženske sobe - Centra za seksualna prava i ni na koji način ne može se smatrati da odražava gledište Ministarstva pravosuđa i uprave.