Održano Javno predavanje u Novoj Gradiški „Sustav podrške žrtvama i svjedocima kaznenih djela“

predavanje-10062020

predavanje-10062020

10. lipnja, 2020. u Novoj Gradiški održali smo javno predavanje „Sustav podrške žrtvama i svjedocima kaznenih djela“ u sklopu provedbe trogodišnjeg programa „Mreža podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela“ uz financijsku podršku Ministarstva pravosuđa.

Ženska soba – Centar za seksualna prava je nositeljica programa kojeg financijski podržava Ministarstvo pravosuđa i uprave Republike Hrvatske. Program se provodi u partnerstvu s 10 organizacija civilnog društva:  Udruga za podršku žrtvama i svjedocima; Centar za građanske inicijative Poreč; Centar za podršku i razvoj civilnog društva DELFIN; DEŠA – Dubrovnik; Udruga HERA Križevci – za zaštitu i promicanje ljudskih prava; Informativno pravni centar; Ženska grupa Karlovac KORAK; S.O.S. Virovitica – savjetovanje, osnaživanje, suradnja; Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje (S.O.S. telefon za žene žrtve nasilja Krapinsko – zagorske županije); Udruga ZvoniMir.

Cilj javnog predavanja je unaprijediti postojeći sustav podrške žrtvama i svjedocima na području Brodsko-posavske županije.

Ako ste žrtva ili svjedok/svjedokinja kaznenog djela, ne morate sami prolaziti kroz cjelokupni postupak.

Mi smo ovdje za Vas!