Partnerski i intervizijski sastanak "Mreže podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela"

Dana 5. lipnja 2018. godine održani su partnerski i intervizijski sastanci u sklopu programa „Mreža podrške i suradnje žrtvama i svjedocima kaznenih djela“

Na sastancima su sudjelovali članovi projektnog tima 11 organizacija civilnog društva: Informativno pravni centar, Ženska soba – Centar za seksualna prava, Udruga za podršku žrtvama i svjedocima, Centar za građanske inicijative Poreč, Centar za podršku i razvoj civilnog društva DELFIN, DEŠA – Dubrovnik, Udruga HERA Križevci – za zaštitu i promicanje ljudskih prava, Ženska grupa Karlovac KORAK, S.O.S. Virovitica – savjetovanje, osnaživanje, suradnja, SOS telefon za žene žrtve nasilja Krapinsko – zagorske županije, Zagorje i Udruga ZvoniMir iz Knina.

Program „Mreže podrške i suradnje žrtvama i svjedocima kaznenih djela“ se provodi u trajanju od tri godine, od 01.01.2018. do 31.12.2020. a kreiran je s ciljem osiguravanja pružanja pomoći i podrške žrtvama i svjedocima kaznenih djela u županijama u kojima nisu osnovani odjeli za podršku žrtvama i svjedocima.