Peti sastanak nacionalnih partnera na projektu „Civilno društvo za odgovorno upravljanje“

13. siječnja 2016. godine u prostoru Centra za mir, nenasilje i ljudska prava Osijek, održan je peti sastanak nacionalnih partnera na projektu IPA 2011 „Civilno društvo za odgovorno upravljanje“.

Sastanku su nazočili partneri iz Informativno pravnog centra iz Slavonskog Broda, Srpskog demokratskog foruma iz Pakraca te nositelj projekta Centar za mir, nenasilje i ljudska prava Osijek.

Ključna tema sastanka bila je revizija rezultata provedbe projektnih aktivnosti u proteklom razdoblju, te dogovor oko izrade međuizvještaja.

Nadalje, utvrđen je plan aktivnosti partnerskih organizacija u drugoj godini provedbe projekta koji uključuje aktivnosti održavanja motivacijskih sastanaka s organizacijama civilnog društva i lokalnim platformama, održavanje follow up treninga, regionalnog foruma i drugih aktivnosti koje se provode u sklopu dvogodišnjeg projekta „Civilno društvo za odgovorno upravljanje“ koji se financira sredstvima pomoći Europske Unije iz programa IPA 2011 „Jačanje potpore organizacijama civilnog društva za povećanje transparentnosti i dobrog upravljanja javne uprave u Hrvatskoj“.