RADIONICE SOCIJALNIH VJEŠTINA

POZIV ZA NEZAPOSLENE ŽENE

 

RADIONICE SOCIJALNIH VJEŠTINA

POZIV ZA NEZAPOSLENE ŽENE

Nastavljamo s pružanjem podrške nezaposlenim ženama kroz ciklus radionica usmjerenih razvoju socijalnih vještina te vas pozivamo na sudjelovanje. Radionice vam mogu pomoći da osvijestite i bolje prezentirate svoje snage, otkrijete neke svoje vrline i potencijale za koje možda niti ne znate da ih imate, a koje su važne ne samo za tržište rada nego i za veći angažman u zajednici.

Neke od tema radionica su: komunikacijske vještine, timski rad i suradnja, donošenje odluka, samopoštovanje i samopouzdanje, kako izraditi životopis, kako se što bolje predstaviti se pred poslodavcem, kako prepoznati diskriminaciju prilikom zapošljavanja i sl..

Radionice će biti organizirane u manjim skupinama (5-8) te će se održavati online, putem ZOOM platforme. Ukupno će biti organizirano 6 radionica, a trajanje svake radionice je 90 minuta.

Osim toga, svim zainteresiranima ćemo osigurati individualnu podrška kojom želimo odgovoriti na vaše pojedinačne potrebe. To primjerice može biti podrška kod izrade životopisa ili, ako imate interes za dodatno obrazovanje, a ne znate kako i gdje se uključiti, možemo vam pomoći u pronalasku verificiranog programa obrazovanja po vašoj mjeri.

Prijaviti se mogu sve nezaposlene žene s područja Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske i Brodsko-posavske županije, bez obzira na godine, prethodno obrazovanje i radno iskustvo.

Na ovaj način želimo pružiti podršku koja je, što je moguće više, u skladu vašim potrebama te doprinijeti osnaživanju nezaposlenih žena za bolje snalaženje na tržištu rada. Svjesni smo da kao organizacija civilnog društva nemamo resurse stvoriti nova radna mjesta, ali ono što znamo je kako biti podrška drugim ljudima tako da je ovo jedan od načina našeg doprinosa u ovim kriznim vremenima.

Prijaviti se možete tijekom prosinca 2020. godine putem linka https://forms.gle/SADgZ76cCRMztKE59

Nakon što se prijavite, kontaktirat ćemo vas i dati detaljne informacije o programu i rasporedu radionica koje će se odvijati tijekom siječnja 2021. godine.

Kontakt:

Informativno pravni centar

Juraja Dobrile 34, Slavonski Brod

E: info@ipc.com.hr

T: 035/448-533

Sve aktivnosti su financirane sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.