Šesti sastanak nacionalnih partnera na projektu „Civilno društvo za odgovorno upravljanje"

30. ožujka 2016. godine, u prostoru Informativno pravnog centra u Slavonskom Brodu, održan je šesti sastanak nacionalnih partnera na projektu IPA 2011 „Civilno društvo za odgovorno upravljanje“.

Sastanku su nazočili partneri iz Informativno pravnog centra iz Slavonskog Broda, Srpskog demokratskog foruma iz Pakraca te nositelj projekta Centar za mir, nenasilje i ljudska prava Osijek.

Voditeljica projekta „Civilno društvo za odgovorno upravljanje“  predstavnicama Informativno pravnog centra i Srpskog demokratskog foruma predstavila je Nataliju Havelka, novu članicu projektnog tima, koordinatoricu projekta za Osječko-Baranjsku županiju

Ključna tema sastanka bila je revizija dosadašnjih rezultata te plan aktivnosti za naredno razdoblje provedbe projekta, s posebnim naglaskom na predstojeći trodnevni follow up trening koji će se održati u Osijeku u terminu od 27.-29.04.2016.godine.

Također, Informativno pravni centar je prenio svoja iskustva u radu djelatnika i volontera IPC-a te trenutnu situaciju sa statusom izbjeglica u Zimsko prihvatno tranzitnom centru u Slavonskom Brodu.